Solcellesatsningen styrkes

Tre montører monterer solcelleanlegg på et tak.

Kraftriket har valgt Energi Pluss som sin samarbeidspartner på solenergi for alle sine distrikter. Med denne avtalen får Energi Pluss på Tynset tilgang til over 80.000 kunder.
– Det er flott å se synergier av de strategiske valgene vi har gjort. Dette samarbeider styrker Energi Pluss og det styrker Kraftriket. Det er nå 12 årsverk innen solenergi og strømsalg i regionen, nå tror vi på ennå flere, sier daglig leder i NØK Ivar Müller Often.

Kompetansen Energi Pluss har bygget opp lokalt, er blitt ettertraktet langt utenfor Nord-Østerdalen.

– Kraftriket har vurdert å levere solenergi selv, men jeg mener vi er bedre tjent med en samarbeidspartner som er dedikert til solenergi og kun jobber med det, sier direktør Anders Kvamme i Kraftriket.

Vil gi betydelig vekst for Energi Pluss

Ole Petter Hansæl er daglig leder i Energi Pluss på Tynset. Siden etableringen i 2016 har de rukket å bli en av de ledende leverandører på solenergi i Norge.  Samarbeidet med Kraftriket vil bety en fortsatt stor vekst for bedriften som eies av Nord Østerdal Kraftlag og Østa Elektro.

– Dette betyr mye for Energi Pluss og er en bekreftelse på at vi jobber riktig i et nytt og spennende marked. Nå får vi tilgang til nye markedsområder og produkter som gir solenergien ennå bedre vilkår, sier Hansæl.

Pressemeldingen fra Kraftriket og Energi Pluss kan du lese her.