Sommerjobb i NØK

Er du under utdanning i bachelor- og mastergrad innen energi og miljø, elektro og elkraft, fornybar energi, IT, regnskap/økonomi eller HR og ønsker å oppleve den varierte hverdagen ditt fagfelt kan gi? Brenner du for digitalisering og er nysgjerrig på hvordan vi kan utnytte oss av kunstig intelligens? Eller er du en ungdom som er nysgjerrig på montørfaget og en fysisk aktiv hverdag?

NØK er leverandør av kritisk infrastruktur i Nord-Østerdalen, og gjennom en sommerjobb hos oss får du et innblikk i et dedikert fagmiljø innenfor flere fagfelt.

I Klive har vi bygging og drift av distribusjonsnett for strøm og Nord Østerdal Fiber sørger for utbygging av fiberinfrastruktur til husstander og hytter i regionen.

NØK Fornybar jobber med utvikling og drift av solcelleparker, vannkraft, vindkraft og biovarme og vår administrasjon sørger for orden på IT, tall og mennesker i hele konsernet.

Kort fortalt har vi en mengde av interessante oppgaver, og dyktige ansatte som vil sørge for veiledning og oppfølging gjennom sommeren. Vårt hovedkontor er på Tynset. Send oss en søknad hvor du forteller litt om deg selv og hva du ønsker å jobbe med.

Søknadsfrist 1. februar 2024.

Søknad sendes til post@nok.no