Jule-NØK-trimmen

I romjula med coronarestriksjoner og mye mat, er det viktig å komme seg litt ut. Tynset turlag har i samarbeid med NØK laget Jule-NØK-Trimmen. Du kan ta en tur når du vil, med hvem du vil og samtidig se og lære litt om nærområdet i og rundt Tynset sentrum. Og kanskje kan du møte mange hyggelige folk på turen.
– Det viktigste med trimmen er at flest mulig kommer seg ut, at de kanskje lærer litt om eget nærområde og at de møter andre de kan skravle litt med, forteller Arne Sandbakken i NØK.

– Last ned appen Trimpoeng og meld deg på. Med appen kan du velge mellom 48 punkter i og rundt Tynset sentrum. Med på kjøpet får du en liten historie om hvert sted, kan Arne Sandbakken i NØK fortelle. – I høst har det vært mye snakk om utviklingen av Tynset sentrum, og da er det viktig at folk blir bedre kjent i eget nærområde. Det er valgt punkter slik at alle kan være med, du behøver ikke være supersprek, du kan ta en tur med spark, små barn, hund og bestemor om du ønsker det, forteller han. – Trimmen begynner julaften og varer fram til 13. dag jul.

Bli kjent og bli sprek

– Turlagets Hans Jacob Tronshaug har valgt ut punkter, tatt bilder og skrevet en tekst om de fleste stedene du kan besøke. Det er en blanding av gammel og ny historie, fakta og «nice to know» som vi håper kan treffe de fleste, fortsetter han. – Hans Jacob er veldig godt kjent og kan mye om Tynset. Han har også mye erfaring fra å lage opplegg for Trimpoeng. Turlagstrimmen sist sommer var jo en kjempesuksess, avslutter Sandbakken.

Mange premier

NØK stiller med mange premier. Selvfølgelig må vi premiere den som klarer flest poeng og den som har besøkt alle turmålene, men de fleste premiene trekker vi blant de som klarer 50 poeng eller mer. Det koster kr 50,- å melde seg på. Alle inntekter går til Tynset turlag.

Her kan du gå til Trimpoeng og se hvordan du starter